cursus glasfusing

De cursus glasfusing wordt gegeven in 2 dagdelen,  uur met koffie/theepauze. Enkele keren per jaar zijn er ook dagworkshops.
 
maximaal aantal deelnemers: 8 personen. Als u zelf een groep van 6 -8 personen aanmeldt, kunnen we in overleg 2 dagdelen óf een zaterdag inplannen.
 
We gaan uit van een werkstuk van ca. 50 x 50 cm groot. In overleg is eigenlijk alles mogelijk qua grootte, als alle werken van de deelnemers maar in de oven passen. Mogelijkheden: plat object of vormgegeven in een bestaande mal. Er zijn voldoende voorbeelden en boeken te zien voor mensen die niet precies weten wat te maken.
 
Programma 1 e dagdeel:  Eerst een klein stukje theorie, nodig om het proces te begrijpen. Uitleg over het gebruik gereedschappen. Welk glas gebruiken we, mogelijkheden zoals insluitingen, tekst schrijven, gebruik van en maken van stringers. Vervolgens gaan we oefenen in het glas snijden en breken.
 Thuis ga je vervolgens een ontwerp maken.
 2 e dagdeel: het gereedmaken van je werkstuk voor de "stook"
Agenda:
Kosten voor de twee dagdelen € 90,- excl glasverbruik, dit wordt aan de hand van verbruik verrekend
 
Programma dagworkshop: combinatie van 1 e en 2 e dagdeel. Het ontwerp maken zit in het ochtenddeel.
Agenda:  
 
Kosten € 92,50,- incl lunch en excl glasverbruik, dit wordt aan de hand van verbruik verrekend
 
opgeven via contactformulier of via de mail; rentmeester@glasuus.nl of telefonisch: atelier: 0113 613846, Rinus 06 20125728