Grafmonumenten

Elk mens is uniek. Na het overlijden van een uniek mens willen nabestaanden de overledene gedenken met een even uniek gedenkteken.

Wij maken die in glas. Na een gesprek met  nabestaanden maken we één of meerdere ontwerpen voor een passend monument. Na goedkeuring maken en plaatsen wij het monument. Bijna alles is mogelijk in glas.: helder strak transparant, of juist met veel luchtbellen. Gekleurd glas of onderdelen in kleur. Tekst met glazen letters of juist gezandstraald.

Wij maken alles in eigen beheer en in eigen atelier.

Als het op prijs wordt gesteld kan het hele maakproces worden gevolgd. We maken foto's en mailen die. Soms wordt gaandeweg het traject nog een aanpassing gedaan,  bijvoorbeeld de geboorte en overlijdensdatum komt op een andere plaats dan in het ontwerp. Dit wordt vaak als zeer plezierig ervaren.

Ook is het mogelijk dat nabestaanden zelf meedoen met het maken van het monument. Of zelfs geheel zelf maken, uiteraard onder onze begeleiding.

Op de site vind u geen foto's van gedenktekens. Een gedenkteken is een persoonlijk object met beleving, emotie. Wat we wel hebben is een fotoboek wat we u graag laten zien bij een orienterend bezoek aan ons atelier.