Bezoek

Openingstijden en route
Ons atelier en galerie is geopend op vrijdag van 09.00-17.30 en op zaterdag ochtend op afspraak. Maar: af en toe zijn we er niet ivm beurzen, markten, plaatsen of.......vakantie. Zeker weten? Even bellen of mailen!!
 
Als u specifieke informatie wilt, een opdracht doorspreken, of de mogelijkheden voor een monument ter nagedachtenis wilt weten, kortom, als u in alle rust zaken wilt bespreken, is het beter om een afspraak te maken. We nemen dan alle tijd voor u! Dat kan op elke dag in de week en als u dat beter schikt soms 's avonds
 
Tijdens de open atelierroute "kunstspeuren in de zak"" zijn we ook op zondag open. In 2019 doen we echter niet mee. Het is, nu Bart is vertrokken, tijd om de organisatie anders op de rails te zetten, nieuw werk te maken en zaken in huis en tuin aan te pakken. Daarvoor wil ik tijd reserveren, 't werk gaat gewoon door maar de randzaken verdwijnen even in de koelkast om in 2020 weer als vanouds deel te nemen.
 
Nieuwdorp is een klein plaatsje op Zuid Beveland. Vrij centraal gelegen, nabij het Sloegebied, op 15 autominuten van Goes, Vlissingen. Middelburg, Terneuzen.
 
Als de "skyline" van Nieuwdorp zich voor u ontvouwt, ziet u 2 kerktorens. Ons atelier bevindt zich tegenover de kerk met het kleinste torentje. 
 
We zien uit naar uw bezoek!