Even voorstellen

Het bedrijf
 't Ouwe Glas'uus. Sinds 1-11-1997.
 
Begonnen als klein glazeniersatelier. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste Zeeuwse glasatelier. We maken nieuw glas in lood, repareren, restaureren, brandschilderen. 
 
Maar we doen méér: glas smelten en vormgeven. Deze techniek biedt ontzettend veel mogelijkheden,  mede door het formaat ovens waarover we beschikken. Maar ook door onze know-how op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring én het updaten van onze kennis door het nog steeds volgen van cursussen, seminars en workshops op het gebied van warm glas bewerken.
 
Rinus
Rinus is sinds 1997, het oprichtingsjaar van 't Ouwe Glas'uus, bezig met glas. Heeft in Brugge de opleiding "kunstglazenier" gevolgd. Nadien volgde hij  cursussen en nam deel aan workshops in glasfusing, vormsmelten, casting,  bronsgieten, pate de verre en glasblazen.  Meerdere keren cursussen volgen in eenzelfde techniek, maar dan van verschillende kunstenaars en docenten, geeft je een ruimere kijk op zaken, en je leert  "handigheidjes" van elke docent."
 
Glas in lood maken, brandschilderen,  glasfusing, vormsmelten of casting, pate de verre en zeefdrukken/poederprinten, we doen het allemaal graag!
 
BART heeft het bedrijf verlaten, hij is associate op de Jam Factory in Adelaide. Een functie van 2 jaar waarin hij zich specialiseert in glasblazen als kunstvorm. Een kans uit duizenden en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn draai daar vlug heeft gevonden.