Even voorstellen

Het bedrijf
VOF 't Ouwe Glas'uus. Sinds 1-11-1997.
 
Begonnen als klein glazeniersatelier. Inmiddels uitgegroeid tot het grootste Zeeuwse glasatelier. We maken nieuw glas in lood, repareren, restaureren, brandschilderen. 
 
Maar we doen méér: glas smelten en vormgeven. Deze techniek biedt ontzettend veel mogelijkheden,  mede door het formaat ovens waarover we beschikken. Maar ook door onze know-how op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring én het updaten van onze kennis door het nog steeds volgen van cursussen, seminars en workshops op het gebied van warm glas bewerken.
 
Onze ándere website's: http://www.rinusrentmeester.nl http://www.bartrentmeester.nl
 
Bart
Sinds 1 januari 2009 is naast Rinus ook Bart werkzaam in 't atelier. Vader en zoon dus, garantie voor kwaliteit!
 Hij leerde het vak van Rinus en heeft een cursus brandschilderen gevolgd bij Stipglas in Tilburg. Ook volgde hij daar meerdere cursussen glasblazen door B.Jane Cowie. Heeft workshops glasblazen gedaan bij GentGlas door Maurice La Rooy.
 
Rinus
Rinus is sinds 1997, het oprichtingsjaar van 't Ouwe Glas'uus, bezig met glas. Heeft in Brugge de opleiding "kunstglazenier" gevolgd. Nadien volgde hij  cursussen en nam deel aan workshops in glasfusing, vormsmelten, casting,  bronsgieten, pate de verre. "Meerdere keren cursussen volgen in eenzelfde techniek, maar dan van verschillende kunstenaars en docenten, geeft je een ruimere kijk op zaken, en je leert  "handigheidjes" van elke docent."
 
Glas in lood maken, brandschilderen,  glasfusing, vormsmelten of casting, pate de verre en glasblazen, poederprinten, we doen het allemaal graag!