Even voorstellen

Het bedrijf
 't Ouwe Glas'uus. Sinds 1-11-1997.

Na meer dan 25 jaar het toonaangevend glazeniersbedrijf in Zeeland te zijn geweest is het nu tijd om met gepaste trots mijn opvolger aan u voor te stellen, mijn zoon Bart Rentmeester. Bart heeft de glas in loodactiviteiten van mij overgenomen en is daarmee zijn eigen glasatelier begonnen u vindt hem op www.glasatelierrentmeester.nl. Het atelier is gevestigd in Lewedorp, 

Ik ben blij dat onze vele trouwe opdrachtgevers nu bij hem terecht kunnen voor minstens dezelfde kwaliteit glas in lood.

 

Ik blijf actief bezig met glas smelten en vormgeven. Deze techniek biedt ontzettend veel mogelijkheden,  mede door het formaat ovens waarover ik beschik. Maar ook door mijn know-how op dit gebied. Door mijn jarenlange ervaring én het updaten van mijn kennis door het nog steeds volgen van cursussen, seminars en workshops op het gebied van warm glas bewerken.
 
Ik ben sinds 1997, het oprichtingsjaar van 't Ouwe Glas'uus, bezig met glas.Ik heb in Brugge de opleiding "kunstglazenier" gevolgd. Nadien volgde ik cursussen en nam deel aan workshops in glasfusing, vormsmelten, casting,  bronsgieten, pate de verre en glasblazen.  Meerdere keren cursussen volgen in eenzelfde techniek, maar dan van verschillende kunstenaars en docenten, geeft je een ruimere kijk op zaken, en je leert  "handigheidjes" van elke docent."
 
Brandschilderen,  glasfusing, vormsmelten of casting, pate de verre en zeefdrukken/poederprinten, ik doe het allemaal graag!